Welcome to the gunshow!

Vegas levererar. Livet är galet bra här och jag sticker inte ut haken med uttalandet att jag talar för alla när jag säger att det här är phett nice!

Vi bor på ett perfekt hotell där kasinot inte är för stort eller för litet. Vi är duktigt tajta med dealersarna och imorgon planeras en riktigt bra match i sportsbetting loungen när Miami Heat möter Chicago Bulls i andra matchen i The Eastern Conference Final

I söndags vaknar vi i rummet klockan 04 av att Ankan klampar in småtipsy och deklarerar en pokerturneringsvinst med 38 spelare. Alltid lika roligt när det går bra för folk och Ankan somnar in nöjt till våra golfapplåder och nästa dag blev det upptäcksfärd längs stripen. 

En dag med minst 1 mils promenerande gjordes igår. Vi gick i stort sett med nacken låst i 90 gradersvinkel hela vägen för att kunna se alla hotell. Bellagios vattenshow var riktigt häftig med musik och hela faderullan. Efter några timmars fönstershoppande går vi tillbaka till hotellet och det kändes underbart att vara tillbaka. 
Natten springer iväg och den slutar med att jag och Anders hänger på låset kl 07.00 till McDonalds som ligger inne i hotellet. Två pannkakor senare knyter vi ihop dagen och lägger oss på rummet.

Idag har vi varit på en jävligt manlig, Amerikaälskande, krigsgalen gunrange. En  stereotypiskt vapenställe som hade finurliga t-shirts med tryck på en pistol och texten "GreenPiece". Vi hittade fort vår deal som gjorde att man fick skjuta två magasin med valfritt maskingevär och ett magasin med en Desert Eagle. Ett testosteronfyllt skjutrum och hundratals hylsor senare står vi alla fyra sprängfyllda med manlighet och blodad tand så det bara sjunger om det. Tyvärr är det många som vill in och skjuta av sig sin ilska så vi får illa kvickt rulla efter våra behov var omhändertagna och en extremt häftig upplevelse var avklarad.

Blivit en lugn kväll som har spenderats till att planera närmsta dagarna och bestämma oss vilken svit vi ska boka de två sista dagarna. Nu tänkte jag också passa på med att få några värdefulla timmars sömn innan morgondagen. Ni får ha det för skönt och hej!

/v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0