Welcome to Las Vegas!

Då var det söndag och vi har förflyttat ekipaget till Las Vegas. 

Jag vet inte om jag berättat om alcatraz men det var väldigt häftigt att uppleva. Absolut ett måste om du besöker San Francisco. Annars var vi på Pier 39 som var en härlig turistpir med fräscha restauranger och sexiga sjölejon. Sen shoppade vi bara på och levde livet.

Igår var vi i Napa Valley och sög in oss vinodlarnas underbara atmosfär. Det började med några pinsamma besök hos de allra finaste ställena och om blickar kan säga "Är ni här för att provsmaka er fulla på vårt underbara vin kan ni fara åt helvete" så fick vi kanske 100 sådana blickar. Anders hade ett uppdrag och det var att köpa en flaska Pinot Noir som var ekologiskt och med det hade vi tack och lov ett syfte till dessa besök som gjorde vår närvaro befogad!

Efter vi köpte denna utsökta flaska hittade vi en mysig liten vingård som vi gjorde en tio dollars vinprovning på. En väldigt rolig upplevelse då vi faktiskt kände skillnad på vinet och fick matnyttig information från gårdsägaren.

Av någon konstig anledning blir alla på topphumör när vi lämnar Napa Valley och siktar vår bil mot Las Vegas. Med några smärre skitäckliga stopp längs vägen då vi var säkra på att en bergspuma var efter oss  kommer vi fram till syndarnas stad. 

Vi hamnade på ett världshotell med grym hotellpool och galet bra faciliteter. Vi är mitt uppe i att uppleva allt och kommer hem utan att vara panka så är jag extremt nöjd. 

Vi hörs när det finns mer att nämna! 

Haadiii!

/v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0