Straight up!

Idag tar vi konsekvenserna av våra handlingar från gårdagen. Vi bor numera i Santa Monica och var tvungna att testa utelivet på en sån fin fredag som det var igår. Vi börjar på ett sushihak runt hörnet och blev bundis med vår servitör. Efter maten rullar vi till rummet och fortsätter kvällen. 

Vid 11 tiden beger vi oss downtown där bargatan var. Vi tappar Ankan som stannar hemma men vi låter oss inte slås ned av att förlora en sådan profil. Vi börjar leta uteställe och hittar ett ställe som ser supertrevligt ut. Vi ska just gå in innan vaktan sätter ut handen och säger "This is a gaybar.". Vi fattar vinken och vänder om smidigt för att fortsätta längs gatan. Vi går in på ett ställe som är smockat och vi spenderar en tid på klubben. Efter ett tag slänger Fson ut en märklig kommentar, "Vi går tillbaka till gayklubben!". Han får ett ännu märkligare rungande ja från mig och Fishie vilket idag låter helt stört.
Vi går in på gayklubben bestämt. Nickar till vakten och bekräftar att vi vet vilka risker vi tar genom att entra dörren. Vi har faktiskt skitroligt där inne, spelar biljard och jag spelar pinsamt dåligt. Tiden flyger förbi och vi stänger stället. Utanför fortsätter vi surra med en fotograf som stött på Fishie under kvällen. Fson och Fishie går iväg lite och blir snabbt omringade av 5-6 snubbar. Jag överlägger med fotografen och vi kommer fram till att vi ska rädda de två med att vi far till killens yacht ute vid hamnen. Detta låter extremt konstigt idag, men efterfest är aldrig fel!
Vi åker ner till hamnen och kliver på hans faktiskt feta båt. Han slänger på bang&olufsen systemet och efterfesten är igång. Han häller upp drinkar och alla våra sex hökögon var klistrade på vad han fyllde glaset med eftersom vi skulle inte bli daterapedrogade. Fotografen hyllar Stefans kropp och jag ser att han blir lite smickrad men inget mer! Vi rundar av kvällen efter några timmar och vi hämtar Erik som däckat på däck. Får skjuts hem och informerar Anders om den metrosexuella kvällen. Nu tänkte vi vända ut och in på vårt hotellrum och hitta vår bilnyckel som verkar vara borta. Illa.
hej.
/v

En kille som inte är riktigt lagersmart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0