Santa Monica

Hollywood done and done. Vi tryckte universal studios igår och det här med att gå 2 mil per dag gör en van vid att ligga och oja sig för sin hemska vad jag kallar det växtvärk. Jag har medhåll på detta från herr Anders så ni som vet hur detta känns kan verkligen lida med oss!

Idag checkade vi ut från motellet i Compton. Vi lämnar stället med besvikelse då Anders kunde garantera oss att vi skulle få höra MINST ett pistolskott under vår vistelse på det betvivlade hushållet. När vi checkade ut höll direktören av hotellet kvar Stefan och Ankan i ungefär en halvtimme för att berätta precis hur vi skulle spendera vår resterande tid. Han ville till och med ändra vår rutt. Var lite roligt när jag kom in och vi började prata på svenska om hur lite vi ens skulle följa ett av hans råd medan han babblade på i bakgrunden på sin härliga indie-engelska.

Vi styr vårt skepp mot Long Beach vid 12-tiden och tänkte spendera dagen på stranden. Denna drömdag raseras då vi efter 20 minuters brottning på motorvägen kommer fram till ett disigt och 10 Celcius kallare kustområde. Fort vänder vi och drar till Santa Monicas strand. Temperaturen höjs allteftersom vi kommer in till LA. När vi svänger av till Santa Monica kryper dock skitvädret fram och efter 1 och en halv timmes bilkörning har vi kommit fram till ingenting. Vi knappar in hollywood i gps:en och vrider upp Queen på max för att inte tappa humöret. Detta resulterar i allsång med diverse showing i bilen.

Under hela vår tid i LA har vi länge letat efter den sablarns Hollywood skylten som ska pryda bergen vid Hollywood. Efter många besök i närheten och mycket stirrande på massa kullar började vi tro att denna skylt var en old urban myth. Vi kunde inte förstå hur vi missat den. Men idag såg vi hela härligheten. Fantastisk var den och alla våra teorier stöp i vattnet efter denna bevittnelse.

När vi hämtat andan efter skyltupplevelsen parkerade vi bilen och gjorde alla saker man ska göra när man är i Hollywood. Gick på walk of fame, skicka tummen upp till alla streetartists, fortfarande reagera som att det är det häftigaste som finns när man hör andra svenskar i närheten, köra förbi Whiskey a go go och hitta på finurliga sätt att röka alla hemska tourticketförsäljare.

Under kvällen har vi checkat in på ett motell vid Santa Monica Beach. Vi har hittat närmsta tennisplanen och helgen kommer bli fantabolous! Nu ligger Ankan och har in-ear hörlurar som förmodligen gör att han inte hör sig själv sjunga med lätt till the clash. Underbar stämma har grabben och hoppas vi får höra något utan den brittiska dialekten snart.

Jag rullar då! Hadii

/v


Här har vi en Anders som inte kan hålla sig från att göra de häftiga sakerna som alla andra 8 åringar också gör. Nämligen springa genom fontänen...


...Då han firar sin triumf med ett glädjeskutt högre än alla andra barns slår the power of humbleness ner och han halkar handlöst mot betongen. Anders tar hand om situationen proffsigt och omfamnar applådkavalkaderna som sjuder runt fontänen.








Kommentarer
Postat av: S A N N A

"Här har vi en Anders som inte kan hålla sig från att göra de häftiga sakerna som alla andra 8 åringar också gör. Nämligen springa genom fontänen..."



HAHAHAHA! i die a little bit.

2011-05-06 @ 10:38:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0