Change oil, gärna nu!

Dagarna går, ett hotellrum med extremt flappande länk har gjort att jag inte kunnat blogga på ett tag. Hoppas ni förstår.

Problemen haglar runt gruppen och vi keep knocking them out of the park. Det gemensamma kortet är förlorat. Bam så slänger vi över pengarna till Ankans konto och problemet löst. OilChange lampan skriker efter uppmärksamhet på bilen. Bam vi ringer till hyrbilsföretaget och ett byte av bil är planerat att ske imorgon. Oilpressure lampan lyser också, bam en former mekaniker fyller på olja och lampan släcks. På frågan om vi har rätt olja svarar han: It doesn't matter, it's a rental bro!
Vilket vi köper och rullar vidare.

Vi var på Venice Beach igår och försökte lista ut om det var här cykelpoliserna från Pacific Blue hängde med sina bedrövliga stuntscener. Har någon svarit får ni gärna plinka ner en rad i kommentarsfältet. Annars var stranden riktigt nice. Medicinerat marijuana verkar sälja fantastiskt bra här.

Madera är stället vi sover över på innan vi far vidare till San Francisco. Hoppas dom har HBO då vi är hooked på serien "Game of Thrones".

På to do listan imorgon finns det att anmäla min stulna telefon. Efter tafflig hjälp från länsförsäkringar över mail så verkar det som jag måste ringa till tampa polisen och göra en polisanmälan över telefon. Förhoppningsvis finns det en payphone i närheten då det kostar 17kr/min att ringa med mobil.

Två veckor kvar snart och vi planerar på att göra en storslagen sorti ut från Vegas när vi far hem till Sverige. Allt som är kvar på gemensamma kontot kommer förvandlas till vräkiga sviter. Negativt är att Hangover Part 2 har premiär en dag efter vi farit hem så där försvann inspirationen till hyss.

Jalla bye./v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0