Är det en grävling? Sork? Mullvad?

hej

Imorgon bär det av till San Francisco och där blire Alcatraz, Napa Valley och shopping för de som inte fått nog av att försöka lista ut dilemmat med att packa ner 100 liter kläder i en väska som rymmer 20 liter.

Idag for jag och Stefan ut på golfäventyr medan Erik och Anders tog en lugn dag vid poolen. En världsrunda avklaras med lunch på golfrestaurangen och det kändes mer som en upptäcksfärd av djur än en golfrunda. På första hålet skriker Fishie till sig min uppmärksamhet och pekar mot ett djur som vi först trodde var en ekorre. Men så fet kan inte en ekorre vara och så osmidig. När detta kreatur springer mot oss och plötsligt dyker ner i ett litet hål i marken stryker vi ekorrestämpeln. Nu efter intensiv googling har vi kommit fram till att det var präriehundar som stack upp ur hålen överallt på banan.



En sådan här skräckinjagande galning sprang mot oss i full fart!

Idag bokade vi hotell i Las Vegas och vi ska bo 8 nätter på Stratosphere Hotel. Ett hotell som förövrigt har denna åkattraktion på sitt tak

http://www.youtube.com/watch?v=VWJATqU1WGk

Denna galna jävla åktur plus någon bungejump historia har dom samt något som heter Stratosphere Insanity Ride. Att alla dessa adrenalinkickar sker 300 m upp i luften gör inte saken sämre, inte heller att vi har gratis inträde till taket i och med vår hotellbokning.
Vår sista vecka i Amerikat kommer bli så jävla pheet!

Adios!

/v


Närmare än såhär fick vi inte köra för Ankan.




VattenHazardet hade torkat ut rejält. Det hade uppenbarligen inte min rygg gjort.



Kommentarer
Postat av: josse

Ni måste fara till Pier 39!

2011-05-12 @ 11:53:31
Postat av: kenneth

söt sak liknar våran kanin ragnar

Ha de bra

2011-05-12 @ 19:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0