Alcafuckingtraz

San Francisco är belägrat av de fyra vännerna och dagen har spenderats på Alcatraz, Pier 39, Chinatown, Union Square och nästan Bubba Gump Shrimp. 

Vi vaknar upp i ett minusgradigt hotellrum (kändes det som) och går ut för att hugga första bästa taxi ner till hamnen. Vi börjar med frukost på Pier 39 i en SurfRestaurang och glider därefter vidare till Pier 33 för att plocka upp biljetterna som ska verifiera vår resa ut till Alcatraz.
Vi kommer ut till ön, får vår Audio Guide och vi imponerar på personalen när vi viftar bort instruktionerna om hur man använder den då vi är mer än rutinerade sen Graceland vistelsen. Häftig rundtur som tar ungefär två timmar och vi kollar läget på hela området för att sedan ta färjan tillbaka.

Pier 39 blir nästa mål och vi avnjuter en lunch bredvid Bubba Gump Shrimp! Anledning att det blev stället bredvid var att de inte hade räksoppan som vi craveade efter. 
Efter lunchen rullade vi in mot stan och efter vi bevittnat en liten thugkineskille slå sönder ett fönster på en buss och blivit jagad av polis kom vi fram till union square där vi påbörjade en shoppingrunda. 

Vid kl 19.00 börjar gänget vekna och taxin hem känns som en frälsning. Nu sitter vi på hotellrummet och laddar inför morgondagen. Det mest nämnvärda var när Stefan gjorde en ofrivillig men ack så brutal fällning på en sprudlande liten pojke springandes allt vad han hade mot sin mamma. Samtidigt som han tar sina första löpsteg går Stefan ovetandes framåt och lägger fram det ödestigra första steget. Detta steg fastnar pojken på och flyger bokstavligen framåt för att sedan ramla med ansiktet ner mot det nybonade golvet. Stefan får fram ett "sorry" som verkligen inte låter trovärdigt och vi försvinner snabbt bakom hyllorna. 
De fyra vänner fortsätter alltså att plöja fram genom USA:s städer och imorgon kommer vi fram till vårt sista stopp! Nämligen Las Vegas. Vi får ta och höras då och må ni leva och må tills dess.
/v

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0